Glemt detaljer?

"Step & Repeat" Ja... det hedder pressevæggen oprindeligt...

En pressevæg er ikke bare en pressevæg. Pressevæggen er det første man møder inden festen skal starte. Det er vigtigt at væggen tager sig godt ud. Vores pressevægge er lidt ud over det sædvanlige dels fordi de intet genskin giver ved brug af spots eller flash fra telefoner & kamera. Banneret som monteres på aluramme giver et HD-udtryk med flotte detaljer og farvegengivelse. Vores pressevægge kan benyttes ved red carpet/modebegivenheder, eller custom-printet til bryllupper eller galla'er for at give en mere "berømthed-lignende" følelse for deltagerne og de efterfølgende fotos du kender fra store medier. Du kan enten købe et helt sæt med ramme, banner og fødder til din pressevæg eller leje selve rammen af os. Så betaler du kun for printet og transport. Du kan sagtens selv samle rammen, eller gør vi også det for dig.

Om pressevæggen

Pressevæggene er lavet af let aluminum. Stængerne kommer opdelt og samles let med små beslag & skruer, det kræver intet værktøj end den unbrako nøgle som medfølger pressevæggen. 

Pressevæggene står selv ved hjælp af de tynde, flade fødder som følger med når du køber eller lejer vores pressevægge. Vigtigst af alt medfølger selve pressevæggen. Den er lavet af et stof-bannner som er elastisk. Dette banner, har en gummivulst som man indsætter i alurammens sider, så banneret spændes på rammen.

Har du brug for en anden størrelse pressevæg, så kontakt os!

VI HAR LAVET PRESSEVÆGGE TIL

TOP

PRØV LYKKEHJULET!

  • Er du heldig ? Forsøg at vinde en kupon med 50 % rabat
  • 1 spin per email
  • INGEN SNYD, TAK!
PRØV LYKKEN